Notice: Trying to get property 'browser' of non-object in /home/healall/domains/healall.nl/public_html/wp-content/plugins/max_wp/classes/MaxWP.class.php on line 60

Workshops en trainingen voor bedrijven

Naast coachtrajecten worden speciaal voor bedrijven workshops en trainingen ontwikkelt op het gebied van ontspanning, balans werk-privé, energiebalans, duurzame inzetbaarheid gekoppeld aan leefstijl. In elke workshop komt één of meerdere gebieden voor, maar wordt uiteindelijk samengesteld als maatwerk.
 

Doel

Het doel van de workshops en trainingen is het vergroten van (zelf)inzicht en vaardigheden van de deelnemer met als gevolg dat persoonlijke en zakelijke doelen beter kunnen worden gerealiseerd. Je kan bij dit laatste denken aan gemotiveerd en betrokken personeel, goede onderlinge verhoudingen, gezond werkklimaat én gezonde medewerkers.

 

Maatwerk

Na een oriënterend kennismakingsgesprek wordt een voorstel voor een plan van aanpak gedaan. Dit plan kan bestaan uit één of meerdere trainingen, workshops of coachsessies of een combinatie van deze drie vormen. Het voorstel is altijd geheel toegespitst op de besproken situatie.

 

Benieuwd wat Healall voor jouw bedrijf kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.