Notice: Trying to get property 'browser' of non-object in /home/healall/domains/healall.nl/public_html/wp-content/plugins/max_wp/classes/MaxWP.class.php on line 60

Een kijkje achter de schermen bij Healall

Onlangs werd ik benaderd door Mark van Riel van de Academie voor Holistisch waar ik mijn opleiding tot coach heb gevolgd. Hij vroeg mij of ik mee wilde werken aan een serie van zes filmpjes waarin voormalig studenten laten zien wat zij na de opleiding zijn gaan doen. Natuurlijk wilde ik dat!

Op een zonnige dag kwamen Mark en Evy voor de opnames. Evy heeft prachtige beelden in het bos gemaakt, en een aantal in mijn praktijk. Een dag vol energie en power en een geweldige kans om mijn werkzaamheden te laten zien en om te vertellen wat de opleiding mij gebracht heeft. Een kijkje dus achter de schermen…

Gefilmd en gemonteerd door: ttp://e-vy.com/
Mogelijk gemaakt door: ttp://www.holistischcoachen.nl/

Dit bericht delen: