Notice: Trying to get property 'browser' of non-object in /home/healall/domains/healall.nl/public_html/wp-content/plugins/max_wp/classes/MaxWP.class.php on line 60

Voorstellen

In 2008 heb ik Healall opgericht, ik was toen nog student aan de Academie voor Holistisch Coachen in Amersfoort.  In die tijd begon ik met het geven van stoelmassage bij bedrijven.

Na het afronden van mijn studie in 2010 ben ik mijn coach praktijk gestart in Dieren. Omdat ik breed opgeleid ben (diverse gesprekstechnieken, massage, opstellingen, voedingsadvies, meditatie, ademhaling –en ontspanningstechnieken) begeleid ik mensen met zowel lichamelijke -als mentale klachten.

Naast de individuele trajecten heb ik in 2013 een tweetal groepstrainingen ontwikkeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze heb ik diverse keren met succes in 2013 en 2014 gegeven. Uit deze cursussen zijn de twee wekelijkse inspiratieavonden ontstaan. Tijdens deze bijeenkomsten staat de verbinding met jezelf centraal.

In dit zelfde jaar ben ik benaderd door de Groepspraktijk verloskundigen Arnhem-Noord voor het geven van zwangerschapsmassage, voorlichting op het gebied van gezonde voeding en coaching bij het stoppen met roken tijdens de zwangerschap. Dit heb ik tot eind 2014 met heel veel plezier gedaan.

Omdat ik mij zelf ook graag blijf ontwikkeling heb ik in 2014 besloten om de stap te zetten richting gezondheidsmanagement; vitaliteit op de werkvloer. Hierdoor ben ik de samenwerking aangegaan met een tweetal organisaties die zich bezig houden duurzaam inzetbaarheid van medewerkers en vitale organisaties. Vief (www.vief.nl) en Adaptics (www.adaptics.nl).
Mijn werk hierbij bestaat uit het samen helder krijgen van je doel(en) op het gebied van fysieke, emotionele en/of mentale gezondheid en wat er voor nodig is om deze doel(en) te behalen. De weg hier naartoe wordt bepaald door wat jou tot actie doet overgaan, wat bij jou past en haalbaar is. Als coach kan ik ervoor zorgen dat je daadwerkelijk in beweging komt en blijft. Een duurzaam gezonde leefstijl is het uitgangspunt. Daarnaast verzorg ik workshops op het gebied van balans werk-privé en voeding, beweging -en ontspanning.

 

“Als coach kan ik ervoor zorgen dat iemand in beweging komt, tot inzicht komt een ‘aha’ moment beleeft. Als masseur laat ik mensen voelen, ervaren en ontspannen. Met mijn cursussen breng ik mensen in contact met hun innerlijk zodat zij op eigen kracht kunnen ontdekken wie zij zijn, welke behoeften zij hebben, waar zij energie van krijgen, waar hun grenzen liggen. Door het combineren van mijn kennis en vaardigheden werk ik op zowel het fysiek, mentaal -als emotionele gezondheidsniveau. Hierdoor is het mogelijk om, samen met de client, balans aan te brengen in de interactie tussen lichaam, geest en emotie.

Ieder mens heeft het recht om te weten wie hij of zij is, wat hem of haar beweegt,
welke behoeften hij of zij heeft, met welk doel hij of zij hier is.
Mijn missie is om een ieder dichterbij die werkelijkheid te brengen.”

Esther Derksen